Mine skriverier ...

Jeg er født med noget af en fantasi åre, som også er at læse andet steds.

 Startede med at skrive, allerede som barn. Det var så forkvaklet at jeg senere, ikke kunne læse, eller forstå ret meget. - Men jeg havde haft det rart mens jeg skrev, og det er hovedsagen.                                                          Senere i livet, når drømmene tog fart, skrev jeg mig ud i det blå. Jeg skrev mig derhen, hvor jeg godt vidste det var umuligt at komme - blandt andet,  til bage i tiden :)

 ..Der er mennesker der  elsker at fiske - Gå tur med en riffel og en hund - Studere sjældne sommerfugle på nåle, eller andre flyvske ting i naturen. Nogle samler på frimærker, eller potteskår, jeg samler på ord. (og sten) men det er en anden historie :)

..

Jeg sad en aften, som så mange gange før og skrev i min hule, da min kære mand, åbnede døren og sagde " Sidder du nu her igen og skriver.

Jeg nikkede.

" Jeg forstår ikke at du skriver så meget, når det ikke er noget du kan få udgivet, få penge for.

...Men det er jo sådan, at der er mange der sidder med deres fiskestang og venter på en fisk, i lang tid, eller sidder i et højt tårn og venter på at lige netop det dyr skal komme, og gå ind i en kugle. Men både fisker og jæger, kan sagtens vente i det uendelige, uden at få noget med hjem, end oplevelsen af stilhed. - Og de får ingen penge for det. –

Jeg elsker at sidde derinde i min hule, og venter spændt på hvad min næste novelle vil fortsætte med. - Mens min mand og børn, har siddet, og set (for mig) intetsigende tv.  Var jeg pludselig på et Gods, mange kilometre væk og måske flere årtier borte, og oplevede, hvordan livet formede sig for folkene på Godset og for deres tyende.

Eller når jeg ind imellem havde ondt i mit syge skrog (mens jeg sad i kørestolen) - jamen så satte jeg mig ved computeren, og skrev mig ud af smerten og sorgen over, at jeg ikke rigtig duede.

..Okay - meget af det jeg har skrevet, er ikke noget andre gider læse, men mens jeg var der`, havde jeg det fantastisk. - Jeg kan hverken sy, strikke, eller Male, men jeg elsker at skrive. - På trods af at jeg engang blev kaldt Ordblind, og vel egentlig stadig døjer lidt.

Alt i alt har jeg skrevet 12 Noveller, hvoraf  kun en eller to  er egnet til udgivelse, men det kommer jo lidt an på, hvilke øjne der skal læse.

 

Mit allerførste skriveri ( Om skrevet for 15 år siden.)

 

 Den røde kjole.

 

 Er nærmest en autentisk historie, som jeg fandt ind til, da jeg som teenager kom meget hos nogle ældre mennesker, der fortalte om deres nyfundne kærlighed.

Jeg vil ikke fortælle om det her. Du vil finde hele romanen et andet sted på siden :)

 Nr 2. ( skrev som teenager)

 Tusindårs riget.

Handler om to mennesker, der mødes flere gange i livet. -

 Første gang da hun er 5 og han er 11, hvor hun fortæller ham om sit Tusindårsrige.

2. gang på en Spejderlejr 4 år senere.

3. Gang - Han er inde som Soldat og møder hende på gaden (15 år)

4. Gang -  20 år efter.

 

Der er et stærkt bånd der skifter farver, for hver gang de mødes, og man kan selv fortsætte i det uendelige :)

...

Nummer 3: (Skrev for ca 20 år siden.)

 

Kroen.

 Handler om en kvinde der som ganske ung, drømmer om ting hun engang kommer til at opleve.

Hun får feriejob på en lille Ø, hvor hun arbejder på en dejlig Kro. - Romanen omhandler en jævn Fisker med en broget fortid. - og mødet med den dejligste og mest kærlige klovn i verden.

Hvordan hun efterhånden finder ud af, hvem hun er og hvorfor hun er landet på den lille Ø.

(Er ved at gå i trykken)

 

...